Delebolig Spanien

Hvorfor nøjes? Få meget mere bolig for pengene med delebolig-spanien konceptet

4 Familer deler 1 bolig

Vores deleboligkoncept er for dig der gerne vil indgå i et samarbejde med 3 andre familier om at dele udgifter, brugsret m.m. og derved få meget mere bolig for pengene.

Boligerne

Boligerne forventes fuldtegnet i løbet af 2021!

Alle boliger er nøje udvalgt ud fra kriterier, som beliggenhed, services, kvalitet og pris.

Bliv medejer af én eller flere ferieboliger i Spanien!

Konceptet

Via ”Delebolig Spanien” bliver du medejer af en eller flere ferieboliger i Spanien. Du indgår i ejerskabet sammen med max 3 andre familier, som du deler alle udgifter og brugen af boligen med. Alle ejere står på skødet og ejer 25% pr andel.

Du er velkommen til at købe dig ind i flere forskellige deleboliger, ligesom du er velkommen til at købe flere andele i samme bolig og derved få mere råderet over boligen.

Du ejer en del af ferieboligen – ikke kun en brugsret!

Dette er altså IKKE timeshare, men derimod reelt ejerskab

Hvad koster det?

Din pris er præcis 1/4 del af boligens handelspris da I er 4 familier om at købe. Vi arbejder med boliger i forskellige priskategorier for at tilgodese alle deleboligkunder. Din bolig har altså en 4 gange så høj værdi, som din investering.

Alle driftudgifter til boligen deles ud blandt alle andelshavere.

Spørgsmål & svar

Bolig-udland.dk er drevet af seriøse og kompetente folk og har udført ejendomsmægler virksomhed i snart 20 år i Spanien. Vi holder titlen, som Danmarks største ejendomsmægler i Spanien – og det er en titel man ikke kommer til hvis ikke man gør tingene korrekt.

Derudover så skaber vi maksimal tryghed ved at benytte en dansk advokat med licens fra justitsministeriet i Danmark. Det betyder at dine penge står på advokatens danske klientkonto. Dine penge er dermed sikret af den danske stat. Hvis advokaten rådgiver forkert, har han en forsikring der dækker dit tab, og du kan klage til justitsministeriet over advokatens rådgivning.

Du kan møde advokaten personligt i Lyngby, hvor han har kontor, og du kan spørge ham om alt. Han har desuden boet i Spanien og kender både det spanske og danske boligmarked indgående.

Kontakt:
Martin Binzer Lind
Advokat, LL.M.
Mobil: +45 53 76 27 01
Mail: martin@binzeradvokat.dk
Adresse: Klampenborgvej 248, 1. mf., DK-2800 Kgs. Lyngby

Når I beslutter at gå videre i købsprocessen skriver i jer op på vores prioritetsliste til den pågældende bolig. Så snart at I har skrevet jer op på vores prioritetsliste, skal I igang med at arrangere en tur herned, for at se boligen sammen med os - inden I beslutter jer endeligt.

Under besigtigelsesturen vil vores lokale område ansvarlige give jer en grundig gennemgang af boligen og området samt arrangere et møde med advokat, bank osv.

Hvis alt er som det skal være, så indbetaler i jeres depositum. Man er først sikret en andel når der er betalt et depositum Først til mølle-princippet er her gældende.

Hvis I vil være helt sikre på at få en andel med det samme, kan I også springe direkte til reservationen. Dette gøres ved at indbetale et depositum på 3.000 EUR af andelsprisen, til vores lukkede klientkonto. Disse penge er en del af din samlede betaling (andelsprisen), så altså ikke en extraomkostning. Således har du allerede sat dig på en af de fire pladser.

Når der er 4 familier der alle har indbetalt depositum, bliver der afholdt et møde, hernede i Spanien, hvor alle familierne møder hinanden for første gang. På dette møde vil advokaten også være til stede og umiddelbart efter mødet betales det resterende beløb plus jeres del af handelsomkostningerne, til advokatens lukkede klientkonto. Der underskrives en fuldmagt til advokaten, så han i ro og mag kan afslutte handlen på vegne af alle andelshavere. Der underskrives også en samejekontrakt de 4 andelshavere imellem der udstikker de retningslinjer, der er aftalt.

Når handlen er korrekt afsluttet og vi har været til notar og fået skødet på boligen, gøres boligen helt klar. Vi sørger for at der laves kontrakter med forsyningsselskaber - el, vand, gas, internet, alarm m.fl. så alt er klart inden den første familie kommer ned og holder ferie.

Hvor mange uger om året kan jeg bruge boligen?

Hver ejer har som udgangspunkt rådighed over boligen i 25% af årets uger hvilket i praksis betyder 12 uger om året. Der laves et løbende kalendersystem, så alle fire ejere er helt lige. Der kan byttes indbyrdes efter aftale.
Boligen kan udlejes i det omfang at den enkelte ejer ønsker at udleje nogle af sine uger til venner og familie. Men kun gensidig efter aftale de fire ejere imellem. Vores udlejningsafdeling klarer alt vedr udlejning, mod et på forhånd aftalt gebyr.
Finansieringen kan ske på følgende måder:
 1. Du har rådighed over beløbet og betaler kontant
 2. Du har friværdi i din danske bolig, som du udnytter til købet
 3. Du låner pengene i dit pengeinstitut
 4. En blanding af ovenstående
Uanset hvordan du lader dit køb finansiere, skal du deponere din andel af købsprisen samt handelsomkostninger kontant på en lukket konto hos advokaten.

Hver delebolig indgår en administrationsaftale med bolig-udland.dk og hver familie betaler en fast fællesomkostning pr. måned. Prisen udregnes endeligt når vi kender alle udgifter til boligen. Men ligger i omegnen af 2000 DKK pr md/andel alt inkl.

Beløbet dækker:

Fællesomkostninger

 • Fællesudgifter til ejerforening
 • TV og Internet
 • Forsikringer
 • Betaling af omkostninger til el, vand og varme (det direkte forbrug faktureres efter hvert ophold direkte til andelshaveren.)
 • Administration og betaling af rengøring (det direkte forbrug faktureres efter hvert ophold direkte til andelshaveren.)
 • Lokale ejendomsskatter

Vedligeholdelse

 • Kontakt til vicevært, gartner, håndværkere og rengøringsfolk
 • Løbende vedligeholdelse af ferieboligen

Administration af sameje

 • Budget, regnskab og bogføring for samejet
 • Indkaldelse og afholdelse af online møder
 • Opkrævning af fællesudgifter og direkte forbrug
 • Selvangivelser i udlandet
 • Oplysninger om beløb til andelshaverens danske selvangivelser
 • Oprettelse og administration af samejets website/facebookside

Support og administration

 • Support på telefon og mail
 • Booking system

Udgifter som dækkes af den enkelte andelshaver:

 • Forbrug af el, vand og varme afregnes efter hvert ophold
 • Rengøring bookes af Delebolig Spanien, men betales af andelshaver efter hvert ophold
 • Betaling af ejendomsværdiskat i Danmark, betales årligt pr. andelshaver alt efter boligens størrelse
 • Advokat
 • Revisor

Hvis du på et tidspunkt vil sælge din andel, så sætter vi den til salg ud fra markedsprisen på det givne tidspunkt. Vi finder ud af hvad boligen kan sælges for at derudaf finder vi din andelspris.

De boliger vi vælger er alle kategori 1 boliger, hvilket betyder at det er boliger, som med meget stor sanadsynlighed vil stige i pris over år. Du kan derfor se frem til at få flere penge for din andel end du har givet da du købte din andel.

Erfaringer viser at det er relativt nemt at sælge sin andel igen, da folk køber sig ind i noget der allerede er aktivt og som man ved selvsyn kan se det færdige resultat af.

Lyder dette interessant?

Hvis du er interesseret i komme på vores prioritetsliste til en bolig, så lad os høre fra dig nu og du bliver dermed sikret muligheden for at besigtige boligen inden den fuldtegnes. Alle boligerne forventes fuldtegnet i løbet af 2021, så skynd dig at sikre din plads under solen.

Subscribe to the newsletter and secure the best properties!