Ferie og boligturismen er tilbage på normal i fjerde kvartal!

19 May | 3 min read

Dette konkluderer turistmyndighederne i Spanien og planlægger nu deres marketingkampagner med dette som køreplan.

Kampagnerne er primært målrettet mod masseturismen og turistmyndighederne er relativt optimistiske i deres prognoser af antallet af turister, der kommer tilbage. Landet har meget loyale besøgende. Undersøgelser viser at mere end 90% af dem, der besøger Spanien, har været her før.

Den første store marketingkampagne er netop rettet mod denne gruppe, og vil spille på de mange gode minder, folk har om deres ferie i Spanien.

De danskere der allerede har en bopæl i Spanien og dermed har et spansk NIE-nummer (pendant til det danske cpr-nummer), kan rejse frit, når der er fly til rådighed.

Planlægger du at købe feriebolig i Spanien i løbet af 2020, anbefales det at ansøge om et NIE-nummer på den spanske ambassade i København, snarest muligt. Der kan tage længere tid end normalt! Det er vigtigt at du klar til at slå til, når det rigtige tilbud kommer.

Uden et NIE-nummer og en spansk bankkonto, kan man ikke handle bolig i Spanien! Kontakt os for hjælp, råd og vejledning til anskaffelse af spansk NIE-nummer samt spansk bankkonto.

Subscribe to the newsletter and secure the best properties!