Kvalitetsboliger er altid eftertragtede i Spanien

14 Oct | 4 min read

Uanset hvilken effekt Covid-19 har på det spanske boligmarked, så vil det altid være sådan, at ejendomme har værdi, og der kan findes købere, hvis prisen er rigtig. Dette blev for nyligt tydeligt for mig, da en kvalitetsejendom, der havde været på markedet i Barcelona i tre år, blev solgt på en dag efter flere købere havde vist interesse, da prisen matchede værdien af boligen.

Det var en ejendom for spekulanter, da den skulle renoveres, og den lå ikke langt fra stranden i området omkring Poblenou i Barcelona, der er et område, der tiltrækker alle former for kunder og med fremragende udlejningspotentiale (formodet udbytte på mindst fem procent), da prisen på ejendommen endelig matchede Covid-19 situationen og gav mening for opportunistiske investorer. Efter tre år på markedet, begyndende med en pris på over 700.000 euro, så blev den hurtigt solgt, da prisen kom under 600.000 euro.

Uanset hvad fremtiden bringer, så er Spanien en af verdens fremmeste demokratier, den fjerde største økonomi i Europa samt en af de mest populære turistdestinationer i verden. Det giver altså stadig mening at købe spanske ejendomme, som en investering, en feriebolig eller begge dele, hvis du har råd til det, og hvis prisen er den rigtige. Covid-19 vil ikke ændre på det faktum.

Hvis du som mange andre er bekymret for, om en høj inflation er på vej, så giver det mening at se efter investeringer i ejendomme, da de beskytter din formue mod inflation, og kvalitetsboliger i Spanien sikrer netop dette, hvis du har råd til det. Vi  anbefaler aldrig nogen at købe ejendom i Spanien, hvis ikke de har råd til den uden at medregne en potentiel gevinst ved udlejning af boligen. Udlejning skal altid ses, som en extra gevinst ved at have boligen – hvadenten du er professionel investor eller privatperson.

Derudover, så betyder de meget lave låneudgifter og renter, der er i øjeblikket, at du kan få et fastforrentet lån, der beskytter din formue og din investering mod inflation. Så hvad venter du på? Kom igang med at lave dit livs bedste investering i en feriebolig i Spanien. Du vil ikke fortryde det.

Vi er klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Skrevet af Christian Boesen

Indehaver af Bolig-Udland.dk – Spanien Specialisten

Subscribe to the newsletter and secure the best properties!