Spanien beder danskerne om at forberede deres ferie: ‘Vi åbner for turister i juli’

28 May | 5 min read

Så er der endelig gode nyheder – både til alle der allerede ejer en feriebolig i Spanien og derfor glæder sig til at komme ned og holde ferie – men lige så meget til alle jer der har planer om at købe en feriebolig i løbet af 2020. Nu kan det snart lade sig gøre 😊

Spanien åbner sine grænser for udenlandske turister i juli. Barer, restauranter og hoteller har allerede fået besked på at forberede sig til genåbning om få dage.

Spaniens premierminister har netop udtalt, at der vil være en turistsæson i Spanien her til sommer. Landet vil åbne sine grænser for udenlandske feriegæster i juli måned.

Pedro Sánchez fortalte i denne uge personer i restaurations- og hotelbranchen, at de skulle forberede sig på at åbne i tide til sommerens højsæson, som nu planlægges til juli måned.

Ifølge den spanske premierminister skal branchen allerede forberede sig på at genoptage deres forretning om et par dage.

Pressemeddelelse til udenlandske turister

Da turisme er en af de vigtigste indtægtskilder for Spanien, har nedlukningen af Europa været en økonomisk katastrofe. Derfor har premierministeren haft travlt med at få kontrol over Corona virussen, så landet igen kan modtage de mange millioner turister, der hvert år valfarter det Spanien.

I en pressemeddelelse rettet til udenlandske turister har premierministeren udtalt. “Fra nu af kan udenlandske turister planlægge deres ferier i vores land. Vi vil garantere, at turister ikke løber nogen risiko, og at de ikke medfører nogen risiko for Spanien.”

Genåbningen af Spanien kommer efter, at smitteraten i landet er faldet markant. Den ligger i øjeblikket på 0,2, og selvom man forventer at den vil stige ved en genåbning af landet, så er premierministeren sikker på, at man kan holde sygdommen i skak, selvom der åbnes for turister og brancher, som normalt samler mange folk på små områder.

Selvom Spanien nu inviterer turister til at planlægge deres rejse til landet, så skal man ikke regne med at kunne komme afsted før juli. Lige i øjeblikket har Spanien en 14-dages karantæneperiode for alle udlændinge, der kommer ind i landet. Den bliver selvfølgelig ophævet inden længe – i løbet af juni måned.

Hos bolig-udland.dk glæder vi os til snart at se en masse nye og gamle købere hernede igen. Alle vores kontorer er meget snart fuldt besatte igen og vi er, som altid klar med professionel hjælp, råd og vejledning overfor købelystne danskere.

Kontakt os hvis I skal have hjælp med at arrangere en besigtigelsestur til Spanien. Vi bor hernede og kan fra vores kontorer hjælpe med alt fra booking af fly, hotel/lejlighed, biludlejning og selvfølgelig vigtigst af alt – fremvisning af alle boliger og områder.

Fra boligdrøm til drømmebolig – Vi gør drømmen til virkelighed.

Subscribe to the newsletter and secure the best properties!