Vores sociale engagement

21 Aug | 6 min read

Vi støtter Danmarks indsamlingen.

Hos bolig-udland mener vi at det er vigtigt med et socialt engagement. Det falder os helt naturligt at vi, som virksomhed tager ansvar og hjælper hvor det er os muligt. Man kan sige at vi ligefrem føler os forpligtiget.

Derfor støtter vi Danmarks indsamlingen og dets organisationer med et fast beløb pr solgt bolig. Vi støtter indsamlingen i forhold til hvor mange boliger vi har solgt i det forgangne år. Jo flere solgte boliger jo flere penge, støtter vi med. Så enkelt er det.

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FN’s verdensmål.

Der er 17 verdensmål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden og som regeringer, virksomheder og interesseorganisationer hjælper med at nå.

Besøg de organisationer vi støtter via Danmarksindsamlingen i nedenstående links.

Så når du køber eller sælger en bolig gennem bolig-udland.dk, så støtter du samtidig Danmarks indsamlingen og dets organisationer.

—————————–

Vi støtter op om bæredygtig skovdrift i Europa.

Når vores kunder flyver eller kører fra Danmark til Spanien for at købe eller besøge deres feriebolig, så udledes der deraf CO2 i atmosfæren.

Vi vil, som virksomhed gerne hjælpe med at kompensere for dette og mener at det gøres bedst ved at plante træer, som henter den tabte CO2 tilbage. Dette betyder helt konkret at vi planter træer hver gang vi sælger en bolig og dermed sammen med vores kunder planter flere hundrede nye træer i de europæiske skove hvert år.

Vi arbejder derfor tæt sammen med organisationen EcoTree der står for bæredygtig skovdrift i Europa. Alle skove er forsikrede, certificerede og drevet bæredygtigt og via vores støtte bidrager vi til genoprettelsen af skovene i Europa. For hvert træ der fældes, planter EcoTree tre nye.

Men bolig-udland ikke bare planter træerne – vi ejer dem også! Det er en investering vi laver sammen med vores kunder og hver af vores kunder kan få en eksakt geoplacering af præcis det træ de har været med til at plante et sted i Europa. Når træerne om 30-50 år skal fældes for at give plads til nye, så får vi vores investeringer igen og kan reinvestere i endnu flere træer.

Vi syntes at det giver god mening at vi sammen med vores kunder har fokus på miljøet på både kort og lang sigt. Det handler for os om at tage ansvar med tanke for de kommende generationer. Dem skal vi jo også sælge boliger til en dag!

Kontakt venligst Christian Boesen på christian@bolig-udland.dk for mere information om vores sociale arrangement.

Subscribe to the newsletter and secure the best properties!